Jos haluat ThingLink-mediasisältösi kaikkien linkin saaneiden saataville, avaa kohtaus, klikkaa Yksityisyysasetukset (silmäkuvake) ja valitse Kaikki, joilla on linkki. Voit myös rajata pääsyn organisaatiosi kirjautuneisiin jäseniin tai pitää sisällön yksityisenä.
Skenaarioiden näkyvyysasetuksia hallitaan erikseen.
ThingLink-mediasisällölle voi valita yhden kolmesta näkyvyysasetuksesta:
- Oma organisaatio - vain organisaatiosi ThingLinkiin kirjautuneiden jäsenten nähtävissä.
- Kaikki, joilla on linkki - kaikkien nähtävissä, joilla on linkki (aiemmin nimeltään Piilotettu)
- Yksityinen - vain sinun ja yksityisen kansion jäsenten nähtävissä
Jos haluat jakaa mediaa julkisesti, varmista, että sen näkyvyysasetuksena on 'Kaikki, joilla on linkki'. Jos jaat ThingLink-kierroksen, varmista, että kaikilla sen kohtauksilla on tämä asetus.
Huomaa, että skenaarioilla on omat näkyvyysasetuksensa. Skenaarioiden ja median käyttöoikeusasetuksia hallitaan erikseen. Katso täältä lisätietoja skenaarioiden näkyvyyden hallinnasta.
Kohtauksen näkyvyysasetusten muuttaminen
Voit muuttaa asetusta avaamalla kohtauksen, klikkaamalla 'Yksityisyysasetukset'-painiketta (silmäkuvake) ja valitsemalla jonkin ponnahdusikkunan vaihtoehdoista:
Oma organisaatio
'Oma organisaatio' -sisältö näkyy vain kirjautuneille käyttäjille, jotka kuuluvat organisaatioosi ThingLinkissä. Tilityypistäsi riippuen tähän kuuluvat Premium-yritys- tai eLearning-tiimisi jäsenet, ryhmiesi oppilaat tai kaikki koulusi jäsenet ThingLinkissä. Sisältö ei näy hakutuloksissa ThingLinkissä eikä verkkohakukoneissa (esim. Google). Jos joku avaa kohtauksen suoralla linkillä, hän näkee tyhjän sivun ja viestin "Tämä kuva ei ole tällä hetkellä saatavilla". Sama viesti näkyy kaikissa olemassa olevissa upotuksissa.
Kaikki, joilla on linkki
Kaikki, joilla on linkki, voivat avata sisällön, jolla on tämä näkyvyysasetus. Katsojien ei tarvitse kirjautua sisään.
Käytä tätä asetusta, kun jaat sisältöä julkisesti henkilöille, joilla ei ole ThingLink-tiliä.
Yksityinen
Yksityinen sisältö näkyy vain sinulle. Jos se on yksityisessä kansiossa, jonka olet jakanut organisaatiosi muiden jäsenten kanssa, he voivat nähdä ja muokata sitä. Henkilöt, joilla ei ole pääsyä kansioon, eivät pääse sisältöön.
Mitä tapahtui 'Julkinen'-vaihtoehdolle?
'Julkinen'-vaihtoehto, jolla kuka tahansa linkin saanut pystyi katsomaan sisältöä ja hakukoneet pystyivät indeksoimaan linkin, poistettiin käytöstä helmikuussa 2024 linkkien indeksointiin liittyvien muutosten vuoksi.
Kaikki aiemmin 'Julkinen'-asetuksella ollut sisältö on nyt asetettu tilaan 'Kaikki, joilla on linkki', joten se pysyy katsojiesi saatavilla. Sinun ei tarvitse päivittää sisältöä tai tehdä mitään, jotta se pysyy saatavilla.
Kommentit
0 kommenttia
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.