Käyttäjän poistaminen niin, että hänen sisältönsä säilyy:
1. Siirry kohtaan Organisaatio > Käyttäjät, etsi käyttäjä, klikkaa tilin vieressä olevaa kolmen pisteen -painiketta ja valitse Poista käytöstä.
2. Siirry kohtaan Organisaatio > Käytöstä poistetut käyttäjät, etsi käyttäjä, klikkaa tilin vieressä olevaa kolmen pisteen -painiketta ja valitse Arkistoi sisältö & poista.
3. Valitse käyttäjä, jolle poistetun käyttäjän sisältö siirretään, ja vahvista poisto.
Tässä lyhyt opetusvideo käyttäjien sisällön arkistoinnista:
Tässä artikkelissa opit:
- poistamaan käyttäjätilin käytöstä
- poistamaan käyttäjätilin pysyvästi
- siirtämään poistetun käyttäjän sisällön toiselle käyttäjälle
Ennen kuin poistat käyttäjän
Jos haluat poistaa käyttäjätilin pysyvästi, sinun on ensin poistettava se käytöstä.
Käytöstä poistamisen voi perua. Kun käyttäjä on poistettu käytöstä, hän ei voi enää kirjautua ThingLinkiin, ja myös hänen sisältönsä ja kansionsa poistetaan käytöstä.
Pysyvää poistoa ei voi perua. Ennen käyttäjän poistamista voit siirtää hänen sisältönsä toiselle organisaatiosi käyttäjälle, jotta sisältö säilyy.
Käyttäjän poistaminen käytöstä
Käyttäjän poistaminen käytöstä:
- Siirry Organisaatio -sivulle.
- Etsi käyttäjä Käyttäjät -luettelosta.
- Klikkaa Lisää vaihtoehtoja — käyttäjän vieressä olevia kolmea pistettä.
- Valitse Poista käytöstä.
Kun tili on poistettu käytöstä, käyttäjä ei voi enää kirjautua sisään. Myös hänen sisältönsä ja kansionsa poistetaan käytöstä.
Käyttäjän poistaminen pysyvästi
Käyttäjän poistaminen pysyvästi:
- Siirry Organisaatio -sivulle.
- Avaa Käytöstä poistetut käyttäjät -välilehti.
- Valitse tili tai tilit, jotka haluat poistaa.
- Klikkaa Arkistoi sisältö & poista:
- Valitse, siirretäänkö käyttäjän sisältö toiselle käyttäjälle ennen poistoa.
- Vahvista poisto.
Huomaa, että pysyvää poistoa ei voi perua.
Sisällön siirtäminen ennen poistoa
Kun poistat käyttäjän pysyvästi, näet vaihtoehdon siirtää hänen sisältönsä toiselle organisaatiosi käyttäjälle.
Näin organisaation ylläpitäjät voivat poistaa käyttäjiä niin, että heidän sisältönsä säilyy.
Käyttäjän poistaminen ja hänen sisältönsä siirtäminen:
- Siirry Käytöstä poistetut käyttäjät -välilehti.
- Valitse tili tai tilit, jotka haluat poistaa.
- Klikkaa Arkistoi sisältö & poista.
- Klikkaa Käyttäjä, jolle tallennetaan -kenttää.
- Valitse käyttäjä, jolle poistetun käyttäjän sisältö siirretään:
- Klikkaa Vahvista poisto.
Valittu käyttäjä saa:
- poistetun käyttäjän sisällön
- poistetun käyttäjän kansiot ja niiden sisällön
- kaikki poistetun käyttäjän luomat skenaariot
Tämä ei vaikuta julkaistuun sisältöön. Olemassa olevat linkit ja upotukset pysyvät ennallaan.
Tämä ei myöskään vaikuta kansioiden jakoasetuksiin. Jos kansio on jaettu muiden käyttäjien kanssa, heillä on edelleen pääsy siihen.
Käytöstä poistetun käyttäjän palauttaminen
Käytöstä poistetun käyttäjän palauttaminen:
- Siirry Organisaatio -sivulle.
- Avaa Käytöstä poistetut käyttäjät -välilehti.
- Etsi käyttäjä, jonka haluat palauttaa.
- Klikkaa Palauta.
Käyttäjän palauttaminen aktivoi uudelleen hänen tilinsä, sisältönsä ja kansionsa. Käyttäjä näkyy jälleen aktiivisessa Käyttäjät -luettelossa ja voi käyttää ThingLinkiä.
Käyttäjien poistaminen lisenssistäsi poistamatta heidän tiliään
Tällä hetkellä käyttäjää ei voi poistaa lisenssistäsi poistamatta hänen tiliään organisaation ylläpitäjän käyttöliittymästä.
Jos haluat tehdä käyttäjästä itsenäisen niin, että hänen tilinsä ja sisältönsä säilyvät, ota yhteyttä tukitiimiimme.
Kommentit
0 kommenttia
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.