Voit poistaa tilisi milloin tahansa profiiliasetuksista. Huomaa, että tätä toimintoa ei voi perua. Jos poistat tilisi, kaikki sen sisältö ja kansiot poistetaan välittömästi.
Jos sinulla on maksullinen tili, sinun on ensin peruttava tilauksesi. Jos tilisi on liitetty organisaatioon (esim. kouluun tai Premium Business -tiimiin), organisaatiosi ylläpitäjän on poistettava sinut organisaatiosta ennen kuin voit poistaa tilisi.
Tilin poistaminen:
- Napsauta oikean yläkulman rataskuvaketta ('Profiiliasetukset')
- Siirry 'Sisäänkirjautuminen ja turvallisuus' -välilehdelle.
- Napsauta 'Poista tili' -osiossa 'Poista'-painiketta.
- Kirjoita avautuvaan ponnahdusikkunaan salasanasi ja napsauta sinistä 'Poista'-painiketta.
Jos rekisteröidyit kolmannen osapuolen palvelulla (esim. Google tai Microsoft), ThingLink-tililläsi ei ole salasanaa. Siksi sinun on pyydettävä salasanan nollausta ja luotava salasana, ennen kuin voit poistaa tilisi.
Kommentit
0 kommenttia
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.