Voit antaa muille käyttäjille muokkausoikeuden skenaarioon, jotta useampi henkilö voi työskennellä sen parissa. Jaetut kansiot eivät ole pakollisia skenaarioyhteistyössä, mutta suosittelemme niiden käyttöä skenaariossa käytetyille ThingLink-näkymille ja muille materiaaleille, jotta yhteistyökumppanit pääsevät helposti käsiksi kaikkeen tarvitsemaansa.
Tässä artikkelissa:
- Yhteistyökumppaneiden lisääminen skenaarioon
- Skenaariossa käytetyn median jakaminen
- Muutosten synkronointi
Yhteistyökumppaneiden lisääminen skenaarioon
Näin annat muiden käyttäjien tehdä muutoksia skenaarioosi:
- Vie hiiri jaettavan skenaarion päälle.
- Napsauta kolmen pisteen painiketta tai avaa skenaario ja napsauta 'Hallitse käyttöoikeuksia'.
- Valitse käyttäjät, joiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä, ja anna heille 'Muokkaaja'- tai 'Ylläpitäjä'-oikeudet.
Käyttäjät, joilla on 'Muokkaaja'- tai 'Ylläpitäjä'-oikeudet, voivat tehdä muutoksia skenaarioon.
Skenaariossa käytetyn median jakaminen
Yhteistyön helpottamiseksi suosittelemme tallentamaan kaikki skenaarioon tarvittavat materiaalit jaettuun kansioon. Näin materiaalit ovat yhdessä paikassa, ja eri muokkaajien on helpompi käyttää niitä skenaarion parissa työskennellessään.
Jos yhteistyökumppaneiden täytyy myös muokata skenaariossa käytettyjä ThingLink-näkymiä, varmista, että nämä näkymät ovat jaetussa kansiossa, jossa yhteistyökumppaneilla on 'Muokkaaja'- tai 'Ylläpitäjä'-oikeudet.
Lisätietoja jaettujen kansioiden määrittämisestä ja yhteistyöstä näkymissä on yhteismuokkausta käsittelevässä artikkelissa.
Muutosten synkronointi
Kun teet yhteistyötä skenaariossa, yläreunaan ilmestyy 'Synkronoi'-painike, jos joku muu on tehnyt muutoksia. Napsauta painiketta päivittääksesi skenaarion uusimmilla muokkauksilla, jotta sinun ja muiden yhteistyökumppaneiden tekemät viimeisimmät muutokset näkyvät ajantasaisina.
Kommentit
0 kommenttia
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.